divendres, 27 de novembre del 2015

CLAUSTRE SANT JOSEP DE CALASSANÇ

Aquest dijous a la tarda les mestres i els mestres de l’escola, juntament amb el personal del PAS vam celebrar el ja tradicional claustre de Sant Josep de Calassanç, on cada etapa parla, organitza, mou, crea… quelcom al voltat del valor i el lema (Respecte: respectar és començar guanyant) per a ser compartit amb la resta de companys i companyes.

Us fem arribar les activitats de cada etapa:
-          Etapa 3-7: Van proposar fer unes selfies amb ulleres, nassos i altre elements pintorescs per parlar del respecte entre persones molt diferents. Llavors van projectar un vídeo que parlava sobre el respecte a altres cultures, religions... i van adjuntar-hi les fotografies.
-          Etapa 7-12: Van projectar un vídeo on diferents nens de l’escola deien respecte amb la seva llengua materna.
-          ESO: Vam fer la dinàmica de la teranyina. On tothom es passava un cabdell de llana i se’l lligava per forma una xarxa.
-          CF: Van regalar un punt de llibre amb una reflexió sobre el valor.

Des de pastoral també es va proposar una dinàmica que consistia en escriure unes paraules al voltant del valor i compartir-les amb la resta penjant-les a un estenedor. Ja vam avisar que, com la roba, aquelles bones paraules tornarien a aparèixer.


Quina gran diada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada